Jag måste bara tipsa alla er som är letar efter billiga träningskläder att man kan fynda märkeskläder på nätet. Skillnaden mellan träningskläder i butik och att köpa dem online är riktigt markant. Var på stan häromdagen och letade efter billiga träningskläder på rean, tyvärr var jag ute för sent då det endast fanns stora storlekar kvar. Så när jag kom hem satte jag mig framför datorn och googlade efter billiga träningskläder och fann hur många sidor som helst. Visste faktiskt inte tidigare att det var ett sådant stort utbud av märkeskläder till sådana priser.

Rea!

De träningsbyxor som jag länge funderat på att köpa, men som jag inte haft råd med, fann jag för halva priset på en webbutik. Känner mig lite dum att jag inte tänkt på att kolla på nätet innan, men samtidigt är jag hur glad som helst att jag nu insett hur mycket man kan spara genom att först kolla och prova kläderna på stan för att sedan beställa dem på nätet. Det är verkligen toppen. Detta kommer att betyda att jag faktiskt kommer att ha råd att byta ut träningstopparna när de har gjort sitt och jag kan till och med köpa ett extra par billiga träningskläder som variation utan att det kommer att kosta mig en förmögenhet. Det kan kännas så sunkigt annars att behöva dra på sig sina svettiga träningskläder som man haft över en vecka eftersom att man inte hunnit tvätta. Värst mår kanske inte jag utan alla de som behöver stå bredvid mig och min odör. En gång flyttade till och med en kvinna på sig när jag kom, jag kan inte svära men jag misstänker att jag var orsaken. Så alla ni som letar efter billiga träningskläder, kolla på nätet!