Var på stan hela dagen för att hitta ett par gardiner som skulle passa vår nya lägenhet, men fann absolut inget värt att hänga i gardinstången. Det är lurigt det där med gardiner som växlar så fort i mode. Det är nästan alltid så att man hittar dem när man inte är i behov av dem och då är det ju sälla vits att köpa. Nu verkar modet vara klara färger med silverdekor på, vilket inte är direkt något som skulle passa hemma hos oss. Efter att jag kommit hem, trött och aningen irriterad kom jag på att jag kunde titta efter gardiner på nätet istället och där började saker och ting ljusna. Det fanns inte bara ett varierat utbud men priserna var även de mycket lägre än de som jag tittade på inne i stan. Att jag aldrig tidigare tänkt på möjligheten att leta på nätet förut, verkligen allt som man kan tänka sig finns ju där och man slipper att stressa runt i stan bland massa andra stressade och trötta människor.

Nu blev mitt problem det motsatta, förut idag hittade jag inga gardiner som passade och nu hittade jag flera stycken som jag blev helt salig i. Jag beslutade mig till sist att unna mig att köpa två par gardiner eftersom att det nästan blev samma pris som om jag hade köpt dem i stan. Sagt och gjort, två par gardiner är på väg hem till oss nu. Perfekt om man vill byta och jag är ju en sån som aldrig kan bestämma mig och mer än ofta byter vilt. Jag är rädd för att jag kommer att hitta fler snygga gardiner om jag tittar mer, så jag har stängt ner webbutikerna nu. Tror att min sambo uppskattar två, men inte fler än två par gardiner under samma dag.